RÓLUNK MONDTÁK

Rólunk mondták

„Kedvenc fodrászatom! Nem lesz váltás! Egy nagyon elrontott, rosszul festett, vágott hajjal érkeztem és abból csoda lett varázsolva pár hónap alatt! A fodrászok nagyon kedvesek ? Profi csapat!” (facebook)

*****

„A fodrászatban írd és mondd 8 órán át dolgoztak a lányom rugó göndörségű, fenékig érő haján. Az eredmény szuper lett. Mai napig, – másfél év- nem lesz olyan göndör a haja, egyszerűen kezelhető, minimális vasalással egyenes a haja mai napig. Azt gondolom, hogy a fodrászat tulajdonosa, és valamennyi kollégája magasan képzett, precíz, pontos: mestere a munkájának. Köszönöm és Sok sikert a munkájukhoz.” (facebook)

*****

„Kiváló fodrászat! Balayage technikával készített hamvas árnyalatú szőke hajat kaptam, amivel maximálisan elégedett vagyok! Minden várakozásomat felülmúlta! Profi és nagyon kedves szakemberek fogadtak. ? Update: Másodjára is ugyanaz a profizmus és figyelmesség fogadott! Udvarias, barátságos légkör. Visszatérő vendégük lettem! ” (facebook)

*****

„Az eddigi első fodrász szalon, ahol megértették hogy milyenre szeretném a hajam ? Ügyes, gyors, profi munkát végeznek! ?” (facebook)

*****

„Nagyon szuper a fodrászat. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt velem. Jò megközelíthetőség!Mindenkinek csak ajánlani tudom!” (facebook)

*****