Ombre - a színek játéka

Egy hely, ahol az ombre, az ombre. Több tucat árnyalatból választhatsz - a natúrtól az extrémig. Akár fodrászunkkal együtt is kikeverheted a színed.

Az ombre lényege, hogy a viszonylag természetes árnyalatú alapból a vége felé haladva speciális technikával világosítjuk vagy festjük más színre a hajat. Így tudunk elérni teljesen természetes, napsütötte árnyalatot vagy akár extrém, kreatívabb megjelenést.

Mi valljuk, hogy az ombre akkor szép, ha az átmenetet észre sem lehet venni. Ennek megvalósítása különleges satírozási technikát, rutint és megfelelő szakmai felkészültséget igényel. Ezt garantáljuk Neked!

Amire nálunk számíthatsz

ÚJDONSÁG

Ombre festésedet kérheted OLAPLEX hajszerkezet-újraépítő kezelésünkkel együtt, ami nem vesz több időt igénybe, mivel a hajfestékhez keverjük az OLAPLEX-et. Az OLAPLEX kezelésről weboldalunkon olvashatsz bővebben.

Miért népszerű az OMBRE hajfestés?

Méltán lett népszerű az ombre hajfestés, mivel nem igényel drasztikus változtatást, az eredmény mégis lenyűgöző. Ideális azoknak, akik amúgy nem festetik a hajukat, mégis kipróbálnának valami újat. Ezzel a technikával mindössze a hajvéget kell festeni. Jól jöhet azoknak, akik unják a festett hajszínüket, vagy az évek óta melírozott frizurát, de nem szeretnének merőben új színt, vagy nem szívesen szívatják le a hajukat, ellenben a látványos változást díjaznák.

Mire vigyázzon?

Tapasztalatból mondom, hogy sok olyan vendég fordult hozzám, aki olcsón, akciósan készítette el az ombre hajfestést, és sajnos az eredmény viselhetetlen volt. Ennek az oka, hogy az ombre hajfestés lényege, az, ami láthatatlan. Ez pedig az átmenet. A leggyakoribb hiba, az éles kontúr, ahogy elválik a sötét-világos rész egymástól. Már találkoztam olyannal, mintha festékbe mártották volna, olyannal, ami hol feljebb, hol lejjebb, foltosan volt eldolgozva. Pontosan ettől lesz a haj profi vagy gagyi. A szépen eldolgozott átmenet elkészítéséhez megfelelő rutinra és szakmai képzettségre van szükség.

Milyen OMBRE hajfestést lehet készíteni?

Természetes ombre hajfestés Természetes ombre hajfestés Vörös ombre hajfestés Szivárvány ombre hajfestés Extrém ombre hajfestés

Természetes ombre: ez a legnépszerűbb, hiszen természetes, napszítta hatást kölcsönöz. Az alap természetes árnyalatú barna, és a végek pedig ennek bármilyen világos árnyalatai (akár a szőkéig is világosítva).

Vörös ombre: Többféle verzióban készíthető, barnával, szőkével kombinálva. De készíthető úgy is, hogy a teljes haj vörös, csak az árnyalatok világosodnak.

Extrém ombre vagy Szivárvány ombre: az extravagáns külsőt kedvelők bátran használhatnak élénk színeket (lila, zöld, kék, pink, türkiz).

A Képgalériába folyamatosan töltöm fel saját munkáim képeit is.

Ha belevágnál az új ombre őrületbe, vagy kérdésed van:
+36 20 369 4015
bencsikhair@gmail.com

2021 © Copyright | Minden jog fenntartva! | Bencsik Hair & Beauty | Impresszum | Oldaltérkép